Translate   

К списку новостей

30 June, 2011 Bogdan Ovchar
Українско-американсько-польські навчання в Миргороді у другій половині липня

В авіаційному з’єднанні Повітряних Сил ЗС України на Полтавщині розпочався заключний етап конференції з планування українсько-американсько-польського навчання авіаційних підрозділів «Безпечне небо — 2011».

На заході остаточно узгоджуються проект замислу навчання та багато інших організаційних питань.

В заході беруть участь представники Збройних сил США під керівництвом начальника відділу планування навчань Командування ЗС США в Європі полковника Айрона Мейнарда та делегація ЗС Республіки Польща, яку очолює начальник відділу підготовки авіації штабу Командування ПС ЗС Республіки Польща полковник Роберт Черняк. Крім того, до роботи конференції залучаються представники Генерального штабу ЗС України, штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України, Державної прикордонної служби України, Українського центру планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху («Украероцентр»).

Як зазначив заступник головного штурмана штурманського управління авіації Командування Повітряних Сил ЗС України полковник Геннадій Шелудько, під час заключної конференції з планування українсько-американсько-польського навчання авіаційних підрозділів «Безпечне небо — 2011» будуть остаточно вирішені та узгоджені питання проведення майбутніх навчань. Також іноземні гості ознайомляться з особливостями роботи системи управління польотами на аеродромі під час льотної зміни.

Заключна конференція з планування українсько-американсько-польського навчання авіаційних підрозділів «Безпечне небо — 2011» завершиться 20 травня.

Довідка. Передбачається, що навчання «Безпечне небо — 2011» відбудеться у другій половині липня цього року з використанням повітряного простору України та Республіки Польща, аеродромів базування авіації Миргород та одного з аеродромів польської сторони.

У навчаннях братимуть участь літаки та гелікоптери типу Су-27, МіГ-29, Л-39, Ан-26, Ан-26 «Віта», Мі-8, F-16C (D), С-130 (С-17), а також особовий склад і техніка авіаційних бригад, радіотехнічних підрозділів, пунктів наведення авіації в районах виконання польотів.

Під час навчання підрозділи авіації і засобів ППО Повітряних Сил ЗС України та 144-го винищувального авіаційного крила ВПС національної гвардії штату Каліфорнія, США спільно відпрацюють забезпечення безпеки повітряного простору та протидію повітряним суднам, які можуть використовуватися для здійснення терористичних актів з повітря проти населення та об’єктів інфраструктури в місцях проведення в Україні спортивних подій світового значення. За навчаннями також спостерігатимуть представники Російської Федерації, Республіки Білорусь і країн-членів НАТО.

Ось ссилка http://www.poltava.pl.ua/news/9450/

Цікаво б узнати точну дату і графік польотів).



Комментарии

С Форума  2011-07-01 10:46:49    
Почитайте вот это прежде чем думать о датах и графиках:

http://forum.spotters.net.ua/viewtopic.php?f=1&t=751#p7090




Вся ответственность за новости несет автор.

Сайт ответстенности за содержание фото и комментариев не несет.

   © 2011 Украинский споттерский сайт  | О сайте
   © 2011 Aerovokzal p.e.