Translate   

К списку новостей

13 April, 2011 Andriy Pilschikov
Завтра навчально-методичний збір у Василькові

На базі військових частин Повітряних Сил ЗС України відбудеться навчально-методичний збір в рамках засідання Координаційного комітету з питань протиповітряної обо­рони при Раді міністрів оборони держав-учасниць СНД

Завтра, 14 квітня, в рамках засідання Координаційного комітету з питань протиповітряної обо­рони при Раді міністрів оборони держав-учасниць СНД на базі військових частин Повітряних Сил ЗС України, що дислокуються у Василькові на Київщині, відбудеться навчально-методичний збір.

В рамках збору голов­нокомандувачі та командувачі військово-повітря­них сил і військ протиповітряної оборони збройних сил семи країн СНД ознайомляться з особливостями організації і несення бойового чергування з протиповітряної оборони в бригаді тактичної авіації Повітряного командування “Центр”. Зокрема, вони оглянуть чергову ланку літаків, ознайомляться з командно-диспетчерським пунктом керівництва польотами, обладнаного вітчизняними автоматизованими системами управління авіації і протиповітряної оборони.

Також учасники збору ознайомляться з можливостями вітчизняного авіаційного тренажеру літака МіГ-29 (КТС-21У), основними бойовими характерис­тиками модернізованих на державних авіапідприємствах України літаків МіГ-29М, Су-25М, Л-39М1.

В розташуванні 96-ї Київської зенітної ракетної бригади учасники збору ознайомляться з методикою під­готовки бойових розрахунків пунктів управління авіації, частин зені­тних ракетних і радіотехнічних військ, військових частин РЕБ та пунктів наведення авіації.

Зустріч представників ЗМІ, які бажають висвітлити захід, о 7.40 14 квітня за адресою: м. Васильків, вулиця Декабристів, 40 (біля монументу літака).

Довідки та акредитація за телефонами: (067) 172-31-67 та (063) 309-30-76. Контактна особа – начальник прес-центру Повітряних Сил ЗС України підполковник Роман Юрчило.

Акредитація обов’язкова!

http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=20966






Вся ответственность за новости несет автор.

Сайт ответстенности за содержание фото и комментариев не несет.

   © 2011 Украинский споттерский сайт  | О сайте
   © 2011 Aerovokzal p.e.